Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Business

BUSINESS

Idő és pénz megtakarítás céljából kiszervezhető üzleti tevékenységek

Akár kezdő vállalkozó vagy, akár már bejáratott vállalkozást vezetsz, bizonyára te is szembesülsz azzal, hogy mennyi olyan napi teendőt kell elvégezned, ami rengeteg időt vesz el a fontos kérdésektől és feladatoktól. Míg te a számlák kiállításával vagy a Facebook posztok megírásával és posztolásával vagy az adminisztratív dolgok elvégzésével töltöd az időd, addig esetleg lemaradsz egy üzleti tárgyalásról vagy egy vissza nem térő lehetőségről.

Tovább olvasom »
BUSINESS

Mi fán terem a tűz és munkavédelem?

Mint munkáltató felelősek vagyunk az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósításáért. Ezen kívül még számtalan dologra kell odafigyelnünk, amire talán nem is gondolnánk elsőre.

Tovább olvasom »
BUSINESS

A cash-flow kimutatás szerepe

A cash-flow a hiteles képet adó pénzügyi kimutatások elengedhetetlen része, mert számos olyan adatot tartalmaz, ami nagyon fontos egy vállalkozás pénzügyi helyzetének elemzésekor. Éppen ezért érdemes elkészíteni legyen szó akár induló, akár már működő vállalkozásról.

Tovább olvasom »
BUSINESS

Jók-e az ingyenes számlázó programok?

2020. július 1-től lépett életbe az a szabályozás, amely kimondja, hogy minden belföldi adóalanyok közti ügyletről adatot kell szolgáltatni a NAV részére. 2021. január 1-től pedig már a magánszemélyeknek kiállított számlákat is rögzíteni kell. Öröm az ürömben, hogy a folyamat automatizálható, csak a megfelelő számlázó programot kell megtalálnod, ha esetleg eddig ezt nem tetted meg. De milyen a jó számlázó program? Egy ingyenes program lehet jó? Erre keressük most a választ.

Tovább olvasom »