Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Gaál Melinda

marketing szemléletű webszerkesztő

Bemutatkozás

Üdv! Itt Gaál Melinda, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ️❤ 

Az első weboldalamnak már több mint 15 éve (még lázadó tini titánként tákoltam össze). 6 éve pedig hivatás szerűen is űzöm eme gyönyörű tevékenységet. Idő közben pedig volt egy nagy változás…

4-5 éve történt, hogy beleszerelmesedtem az online marketingbe. És ahogy képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeresek tudjanak lenni.

Ezért célul tűztem ki, hogy nem csupán honlapokban, de komplett értékesítési rendszerekben gondolkodva segítsem a szolgáltatás alapú vállalkozókat abban, hogy a weboldaluk ne csak névjegyként funkcionáljon, hanem valódi, kimagasló profitot termeljen a számukra.

Őszintén bízom benne, hogy a cikkeimben írtakat megvalósítva hatványozódni fog weboldalad eredményessége. Ha pedig szükséged lenne konkrét támogatásra a leírtakkal kapcsolatban, akkor bátran keress meg.

Produktivitásra fel! 😉

Weboldal: https://produkton.hu/

Fb: https://www.facebook.com/produkton.hu

Interjú Gaál Melindával

“Igazság szerint nem készültem én semmire. Jött ez a magánéleti helyzet, és vagy belevágok, vagy… nem tudom, volt-e egyáltalán más választásom (persze mindig van). Szóval gyakorlatilag beleugrottam a vállalkozásba. Zéró előkészülettel. Noha én nagyon jól jöttem ki belőle, ezt amúgy nem ajánlom senkinek.

Attól persze tartottam, hogy majd nem lesznek ügyfeleim, nem lesz pénzem, nem leszek elég jó szakember (ez néha még most is előjön), majd megint ugyanaz lesz, mint mikor évekkel azelőtt próbáltam szabadúszni. De végül teljesen más volt minden. Az első 1-2 hónapban igazából a saját weboldalamat csináltam, majd mire az meglett, kezdett beindulni a biznisz.” 

A teljes beszélgetést itt olvashatod! 

Szakmai cikkek

Egy weboldal elkészítése nem 2 filléres, de még csak nem is pár 10.000 Ft-os tétel. Feltéve, hogy az ember olyan honlapot szeretne, aminek értelme is van, és pénzt is termel neki. Épp ezért érdemes alaposan átgondolni néhány szempontot, mielőtt belevágunk, hogy pontosan milyen is legyen az a weboldal.

A teljes cikket itt tudod elolvasni. 

A keresőoptimalizálás, avagy SEO (Search Engine Optimization) lényege és célja az, hogy bizonyos kifejezésekre minél előrébb kerüljünk a Google találati listáján. Te tudod mi a titka?

A teljes cikket itt találod.

Minél könnyebben feldolgozható valami, annál jobban örülnek neki az emberek. A Google-nak pedig az a célja, hogy olyan oldalakat hozzon a találati listája elején, ami tetszik az embereknek.

 

A teljes írást itt tudod elolvasni.

Ha más oldalról érkezik link hozzád, az azt jelenti, hogy valaki ajánl téged (illetve a te honlapodat) – miért kell ezzel foglalkozni? Olvass tovább!

 

A teljes cikket itt találod.

0
vállalkozó
0 +
év tapasztalat
0 +
elfogyasztott kávé
0 +
vállalkozóknak megspórolt óra

Szakértőink

Szakértőink, mind saját területükön már hosszú évek óta tapasztalt szakmai múlttal rendelkeznek.

Írásaikkal most Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy fejleszteni tudd, sikerre vidd vállalkozásodat!

Olvass el minden nap legalább egy írást!

Máris sokat tettél azért, hogy eredményes legyél!