Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Gyakori kérdések és válaszok

A tagság megszerzésével azonnal látni fogod az összes eddigi tudásanyagot és amíg él a tagságod minden új anyagot is azonnal látni fogsz.

A KKVZÓNA anyagai 100%-ban kizárólag digitális formában jellenek meg. A tagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi összes tudásanyagot.

A KKVZÓNA anyagait a hónap során folyamatosan tesszük közzé: minden munkanap legalább egyet. Az új tudásanyagokról a Facebook oldalunkon vagy csoportunkban kaphatsz értesítést, de javasoljuk, hogy legalább hetente egyszer nézz vissza a fiókodba, így tudod majd követni az információkat és a megszerzett tudást beépíteni a vállalkozásodba.

A KKVZÓNA havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás úgy gondoljuk, hogy a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni majd havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért az OTP Simple rendszere felel.

A tagsági díj kifizetését követően kapsz egy visszaigazoló emailt a vásárlásról és egy külön emailben megkapod a belépési kódodat a Membership belső felületére. Itt éred el az összes tudásanyagot.

Igen. A fiókodban bármikor van erre lehetőség átválthatsz akár negyedéves, féléves vagy éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon.

A KKVZÓNA tagságod díja fix, nincs és nem is lesz semmi rejtett költség. Nem kérünk hűségnyilatkozatot, vagy bármi mást. Ha a későbbiekben úgy alakul, hogy a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat.

A KKVZÓNA anyagait a kkvózna írói csapata és szakértő gárdája állítja össze.

Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a tagsági fiókodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Azon leszünk, hogy elégedett legyél az anyagainkkal, hasznosnak találd őket és eszedbe se jusson ilyen 😊 azonban, ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ebben az esetben a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a tagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed.