Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Ladányi Beáta

párkapcsolati coach, bejegyzett mediátor, integrál tanácsadó, családállító, stílustanácsadó és stíluskommunikátor és közgazdász

Bemutatkozás

Ladányi Beáta vagyok párkapcsolati coach, bejegyzett mediátor, integrál tanácsadó, családállító, stílustanácsadó és stíluskommunikátor és közgazdász.

Hosszú utat kellett megtennem önmagamhoz, mire végre kijelenthettem, hogy szeretem magam és elég jó vagyok, és ehhez nem kell más jóváhagyása. Meg kellett tanulnom, hogyan kell hinni magamban és hogyan fogadjam el és szeressem magam, hogy az legyek, aki én vagyok, és nem az, amit mások várnak el, hogy ki legyek. Folyamatosan képzem magam azóta is, hogy az empátiám mellett megfelelő szakmai tudással, terápiás módszerekkel és kommunikációs készségekkel rendelkezzek.

Mindehhez kapcsolódott a stílussal való foglalkozás, ami igazi szerelemterülete lett az életemnek, hiszen mindig is érdekelt a divat és a csinos ruhák világa.

Küldetésem, hogy segítsek a nőknek abban, hogy megismerjék és megszeressék önmagukat és felismerjék gyönyörű mélységeiket. Hogy láthatóvá váljanak az általuk kívánt helyen és térben, hogy egészséges és magabiztos önképet alakítsanak ki. Célom, hogy ügyfeleim magabiztosabbá váljanak a mindennapi életükben, és kialakítsák és megmutassák a személyes stílusukat, építsék a személyes márkájukat, ami a sikerességhez és a boldogabb léthez vezet.

Weboldal: https://charmina.hu/

Fb: https://www.facebook.com/charmina.onbizalombaoltoztetve

Interjú Ladányi Beával

“Mivel korábban már vállalkoztam (egyedül is, és volt, hogy más területen közösen barátnőmmel) így azt gondoltam, hogy sokkal könnyebb lesz ezt az új vállalkozást elindítanom. Azonban nem számoltam azzal, hogy sok minden megváltozott, már sokkal több mindennel érdemes tisztában lenni, mielőtt vállalkozásba kezdünk. Csak néhány példát említsek, korábban mikor vállalkoztam még nem volt honlapom, sem marketing ismeretem, mégis akkor még el lehetett indulni így. ” 

A teljes beszélgetést itt olvashatod! 

Szakmai cikkek

Az első benyomás kevesebb, mint egy perc alatt alakul ki, és a látottak alapján mindenki gyárt fejben egy képet a másik emberről. Anélkül tehát, hogy bármit mondanál, a megjelenésed már üzenetet közvetít, elmondja, hogy ki vagy.

 

A teljes cikket itt tudod elolvasni. 

Amikor arról döntesz, hogy hogyan fejezed ki önmagad különböző viszonyrendszerekben, akkor a saját személyes márkádat hozod létre; akár felismered, akár nem.

A teljes cikket itt találod.

Személyiséged meghatározza, hogy milyen ember vagy, ez a személyes márkád, mely egyedi és emlékezetessé tesz. Hogyan befolyásolja a személyiséged a választott ruházati stílusodat? Fedezd fel most!

A teljes cikket itt tudod elolvasni.

Hogyan lehet megtalálni, hogy mi az, ami számodra megfelelő? Milyen ruhadarabok felelnek a személyes stílusodnak?
A teljes írást itt tudod elolvasni.
0
vállalkozó
0 +
év tapasztalat
0 +
elfogyasztott kávé
0 +
vállalkozóknak megspórolt óra

Szakértőink, mind saját területükön már hosszú évek óta tapasztalt szakmai múlttal rendelkeznek.

Írásaikkal most Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy fejleszteni tudd, sikerre vidd vállalkozásodat!

Olvass el minden nap legalább egy írást!

Máris sokat tettél azért, hogy eredményes legyél!