Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Marketing

MARKETING

Hogyan válassz domain nevet?

A jó domain név egyedi, éppen ezért nem összekeverhető másokkal, a konkurenciával, és jól jellemzi a vállalkozásodat. A domain magáért beszél, kapcsolódik a vállalkozás nevéhez vagy magához az üzlethez. Akkor jó, ha a cég nevéből következtetni lehet a domain névre is, hiszen így biztosan egyedi és illik a vállalkozáshoz.

Tovább olvasom »
MARKETING

Facebook biztonsági kisokos

Aki rendelkezik közösségi oldallal, tudja, hogy változások sora várja évről évre, amit bizony figyelni kell. Legyen szó pár száz fős oldalról vagy 20.000 fős követőtáborról egy nagyon fontos biztonsági probléma sajnos újra és újra előjön az új ügyfeleinknél.

Tovább olvasom »
Brand

A személyiség szerepe a stílusban

A személyes stílus megtalálásának nem az a célja, hogy meghatározd, hogy mit viselhetsz és mit nem. Érdemes kicsit mélyebbre ásni és nemcsak azt azonosítani, hogy mit jelent a stílus számodra, hanem hogy felfedezd, hogyan használhatod ezt az eszközt, ami segítséget nyújt abban is, hogy magabiztos és büszke legyél az egyediségedre.

Tovább olvasom »
MARKETING

A sikeres webshop öt titka 2. rész

Kézenfekvő lehetőség a tanult szakmád, doktori témád, vagy az, amit mindig is csináltál, aminek valóban már a szakértője vagy.
A szabály így szól: építsd fel magad az adott terület szakértőjévé, építs bizalmat!
A szabály így szól: építsd fel magad az adott terület szakértőjévé, építs bizalmat!

Tovább olvasom »
MARKETING

Hogyan lesz az email listádból bevétel?

Sokan és sokszor temették már az email marketinget, mondván a levelek megnyitási aránya egyre csökken. Az email marketing ennek ellenére nemcsak él, de elmondható, hogy még mindig az egyik legjobban működő eszköz az online marketing világában, ha vásárlásokról van szó.
A rendelet most jelent meg, és jelenleg még nagyon sok kérdés nem teljesen tisztázott ezzel kapcsolatban. Nézzük meg felsorolás szerűen, hogy mit tartalmaz a rendelet és kikre,milyen formában vonatkozik.

Tovább olvasom »