Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Mayerné Répási Adrienn

szövegíró

Bemutatkozás

Mayerné Répási Adrienn vagyok. Egy vidéki, festői kisvárosban lakom az ország közepén, Hajóson, férjemmel és három kisgyermekemmel. Szövegíróként, cikkíróként, adminisztrátorként, virtuális asszisztensként dolgozom, home office módban, itthonról. KKV-k oldalainak szövegezését vállalom, egyedi pr cikkek elkészítését, blog bejegyzéseket, illetve online magazinoknak is publikálok rendszeresen. A másik munkaterületem a könyvek, a recenzió írás, könyves marketing és saját blogom, a ReAd-blog menedzselése. Az írott szó, az írás folyamata, az olvasás az életem fő mozgatórugója!

Weboldal: https://readandwrite.hu/

Interjú Mayerné Répási Adriennel

Miért döntöttél a vállalkozóvá válás mellett? Milyen előnyöket reméltél és milyen nehézségekre készültél?

M.R.A.: Egy saját vállalkozás rengeteg szabadságot ad. Magad intézheted a dolgaidat, beoszthatod a saját időd, csak azt vállalod el, ami szimpatikus. Magad ura vagy, viszont magadra is vagy utalva. Ez adja a nehézségét is. Mindent neked kell megcsinálnod az adminisztrálástól a marketingig, a salesig. Beoszthatod az időd, ami nagyrészt úgy néz ki, hogy dolgozol és dolgozol, sokszor a saját családod, magánéleted rovására is. Nekem ez okozta a legnagyobb nehézséget és az árazás, hogy ne mondjak túl alacsony árat, de ne is pozícionáljam magam túl magasra. Illetve, hogy egy szombat este jövő kérésre ne ugorjak azonnal és üljek neki dolgozni, tudjak nemet is mondani.”

A teljes beszélgetést itt olvashatod! 

Cikkek, interjúk

Vannak elvek, amikből néha nem engedhetünk. Ez adja a mi vállalkozói szabadságunk, amiért persze időről időre hatalmas csatákat kell vívni. – interjú dr. Szabó Orsolyával a Zsolya Communication alapítójával. 

A teljes cikket itt tudod elolvasni. 

Egy projekten és egy vállalkozási életgörbén belül is elképesztő sok hullámhegy és hullámvölgy van. Azt veszem észre, hogy minél elkötelezettebb valaki, annál nagyobb amplitúdóval keletkeznek ezek. – interjú Duchai Mártival, az ÉrtékelésTuning alapítójával.

A teljes cikket itt találod.

Nagyon sokat tanulunk egymástól és mindenkinél erősítjük azt, amit szükséges fejleszteni. Nagyon motiválóak a sikertörténetek, a tapasztalatok, az egyéni történetek. – interjú Szabó Ágnes virtuális asszisztens mentorral.

A teljes cikket itt tudod elolvasni.

A munkám része az ügyfelekkel való megbeszélések és kommunikáció is, ami nagyon sokat ad vissza – tudom, érzem, hogy jól és jót csinálok. – Abonyi Anitával – Mayerné Répási Adrienn beszélgetett.

 

A teljes cikket itt tudod elolvasni.

Duncsák Krisztina Portugáliában élő utaskísérő, idegenvezető és esküvőszervezővel – Mayerné Répási Adrienn beszélgetett. Kriszta, hitelesen, első kézből mutatja meg főként magyaroknak a csodás országot. Célja, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva búcsúzzanak el az utasai és vissza-vissza térjenek minden évben pihenni, nyaralni.

A teljes interjút itt olvashatod!

A legszebb a munkámban: A flexibilis sokszínűség varázsa. Annyi ötlet megvalósulhat, amennyinek teret enged az ember. – Marysol K’Owes írónővel, a Marysol könyvkiadó tulajdonosával Mayerné Répási Adrienn beszélgetett.

 

A teljes cikket itt tudod elolvasni.

Sokat tanultam az elmúlt években is és sok mindent már másképp csinálnék, de egyáltalán nem bántam meg, hogy belefogtam a vállalkozásba. – Mayerné Répási Adrienn készített interjút Buriusz-Chajnáczki Andreával a Planetino webáruház tulajdonosával.

 

A teljes interjút itt olvashatod.

Ahhoz, hogy igazán jó képek születhessenek elengedhetetlen a fotós és a vendég közötti összhang, viszont nem hagyatkozhatunk csak a vidám és jó hangulatra. – Mayerné Répási Adrienn készített interjút Lévai Réka fotóssal.

A teljes írást itt tudod elolvasni.

0
vállalkozó
0 +
év tapasztalat
0 +
elfogyasztott kávé
0 +
vállalkozóknak megspórolt óra

Szakértőink

Szakértőink, mind saját területükön már hosszú évek óta tapasztalt szakmai múlttal rendelkeznek.

Írásaikkal most Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy fejleszteni tudd, sikerre vidd vállalkozásodat!

Olvass el minden nap legalább egy írást!

Máris sokat tettél azért, hogy eredményes legyél!