Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Támogatás

Biztosítások

Gondolkodjunk, gondoskodjunk

Ha felmerült már bennünk a lehetősége ennek, akkor keresnünk kell egy szakembert, aki ebben a segítségünkre lesz. Elmagyaráz mindent, kiad egy kalkulációt. Feltehetjük neki a kérdéseinket és választ kaphatunk a kétségeinkre. Ha felmerült már bennünk a lehetősége ennek, akkor keresnünk kell egy szakembert, aki ebben a segítségünkre lesz. Elmagyaráz mindent, kiad egy kalkulációt. Feltehetjük neki a kérdéseinket és választ kaphatunk a kétségeinkre. Senkinek nem javaslom azt, hogy ő maga egyedül bármit kössön online, hiszen ez egy olyan dolog, aminek minden apró részletével tisztában kell lenni.

Tovább olvasom »
Hitelek

Otthonfelújítási támogatás szabályai I.

2020. november 25-én a 259-es Magyar Közlönyben megjelent az 518/2020-as Kormányrendelet, mely a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatások részleteit tartalmazza. Három részből álló cikksorozatunkban segítséget igyekszünk nyújtani a szabályok útvesztőjében.

Tovább olvasom »
Startol az újraindítási kölcsön, amely vállalkozói hitelként a vállakozók számára lesz segítség
Hitelek

Startol az újraindítási kölcsön

A kamatmentes újraindítási gyorskölcsön több tízezer kisvállalkozásnak jelenthet segítséget; a leginkább bajba lévőket célozza, amelyeknek a – legfeljebb – 10 millió forint óriási segítség – nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke.

Tovább olvasom »