Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Rólunk

A KKVZÓnával egy olyan magazin létrehozása a célunk, amely kifejezetten a kkv szektor részére szól.

Napi szakmai cikkekkel és információkkal szeretnénk segíteni a kezdő vállalkozásokat az indulásban, a haladó vállalkozókat pedig abban, hogy fejlődni és növekedni tudjanak.

Vállalkozók a KKVZÓna mögött


Gál Melinda

Gál Melinda vagyok, kávéfüggő újságíró, mentor, vállalkozó. 😊

A főiskolán még napi 10 kávét ittam, amiből mára 3 maradt. Tanító-kommunikáció szakon végeztem, ahonnan hozom magammal a tanítás, mentorálás, a tudás átadásának szeretetét és az írás iránti folyamatos késztetést. 

Egy hosszabb utat bejárva a kereskedelmi végzettségemet is kamatoztatva korábban kereskedelmi vezetői, majd pénzügyi pályára térve kereskedelmi banki fiókvezetői pozícióból érkeztem el a családalapításig. Miután megszületett két gyönyörű kislányom nálam is elérkezett az a pont, hogy – bár imádtam a bankban dolgozni – úgy éreztem nem szeretném a családi életet feláldozni a karrierem oltárán. 

Ma már lassan 4 éve támogatok vállalkozásokat virtuális asszisztensként, jelenleg már kis csapatommal a www.profiasszisztens.hu alapítójaként. 

Időközben pedig az is világossá vált számomra, ahogy egyre több vállalkozóval beszélgettem, akik megosztották velem kérdéseiket, nehézségeiket, elakadásaikat – hogy nem igazán létezik olyan hely, közösség, ahol a vállalkozók megtalálják azokat az információkat, amelyekre szükségük van a napi munka során. 

Csapatunkkal ezt a helyet szeretnénk létrehozni. Remélem tetszeni fog Nektek!


Szabó Bernadett

Szabó Bernadett vagyok, szövegíró és virtuális asszisztens. Nem mellesleg pedig magam is vállalkozó. Ezért jól tudom, hogy mennyire nem könnyű belevágni. Tudom, hogy mennyi kérdés és kétely kavarog benned. Piacképes egyáltalán az ötletem? Meg tudom csinálni? Meg tudok majd ebből élni? Megéri ezért feladni a biztosat? Ezt, és még megannyi másik kérdést átgondoltál már ezerszer, igaz?

Megértelek, mert én is így tettem. Egyedülálló anyaként vágtam bele ebbe az egész vállalkozásdiba, és mivel a bankszférából jövök, jól láttam, hogy a KKV szektor milyen kihívásokkal küzd nap mint nap. Pont ezért döntöttem úgy, hogy virtuális asszisztensként nektek, a kis – és középvállalkozásoknak szeretnék támogatást nyújtani a mindennapi működésben, és pont ezért nem volt kérdés, hogy azonnal igent mondtam, amikor Melinda megkeresett ezzel a szuper ötlettel.

Ha pedig már itt vagy, az jó jel. Az azt jelenti, hogy tettél egy nagy lépést az álmaid megvalósításáért. Ha ebben esetleg én is tudok segíteni neked, keress bizalommal.

www.online-assistant.hu 

 

 

Mayerné Répási Adrienn vagyok. Egy vidéki, festői kisvárosban lakom az ország közepén, Hajóson, férjemmel és három kisgyermekemmel. Szövegíróként, cikkíróként, adminisztrátorként, virtuális asszisztensként dolgozom, home office módban, itthonról. KKV-k oldalainak szövegezését vállalom, egyedi pr cikkek elkészítését, blog bejegyzéseket, illetve online magazinoknak is publikálok rendszeresen. A másik munkaterületem a könyvek, a recenzió írás, könyves marketing és saját blogom, a ReAd-blog menedzselése. Az írott szó, az írás folyamata, az olvasás az életem fő mozgatórugója!

https://readandwrite.hu/


Mayerné Répási Adrienn