Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Szakértőink

Szakértőink, mind saját területükön már hosszú évek óta tapasztalt szakmai múlttal rendelkeznek.

Írásaikkal most Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy fejleszteni tudd, sikerre vidd vállalkozásodat!

Olvass el minden nap legalább egy írást!

Máris sokat tettél azért, hogy eredményes legyél!

0
vállalkozó
0 +
év tapasztalat
0 +
elfogyasztott kávé
0 +
vállalkozóknak megspórolt óra

Balogh Gabriella

Közel 8 éve foglalkozom korrektúrával.

Az elmúlt években különböző témájú könyvek nyelvhelyességi ellenőrzésével foglalkoztam – lévén egy kis családi könyvkiadót működtetünk -, az utóbbi időben szakdolgozatok, cikkek, blogbejegyzések korrektúráját is vállalom a könyvek mellett.

Bíró Csaba

Biró Csaba vagyok, pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozom. A tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karán végeztem, Térségmenedzsment szakirányon. Az egyetemi évek során betekintést nyertem a vidékfejlesztésbe, a település üzemeltetésbe és a projektmenedzsmentbe, így evidens volt, hogy a későbbiekben is ilyen irányban helyezkedjek el. Az egyetemi évek során egy olyan komplex látásmódot szereztem, ami nagymértékben hozzájárul a munkám precíz elvégzéséhez jelenleg is.

Ezt követően több mint 4 évig dolgoztam egy helyi vállalkozásnál, mint pályázatíró és projektmenedzser. Ez idő alatt a teljes pályázatírási és a menedzsment folyamatot kitanultam, több sikeres projektet kísértem végig a kezdeti ötlettől, egészen a megvalósításig. Ezek zömében Vidékfejlesztési (VP), valamint Gazdaságfejlesztési (GINOP) projektek voltak, de sikerült tapasztalatot szerezem EFOP és Magyar Falu pályázatok elkészítésében és megvalósításában is. Ez idő alatt megtanultam, hogy a precíz tervezés, és a folyamatos pályázat menedzsment nagymértékben képes segíteni a projektek sikeres megvalósítását.

Az itt megszerzett tapasztalatokra alapozva 2020-ban elhatároztam, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat, hogy a tanultakat magasabb szintre emelve, szélesebb körű szolgáltatást tudjak nyújtani.

Sokan kérdezik, hogy kiknek és milyen pályázatokat írok. Erre mindig azt válaszom: „mindenkinek tudok segíteni”. Egy asztalos sem csak egyfajta, egyméretű, ugyanolyan kiosztású ajtókat gyárt. Ha megvan a tudás, ismerjük a szükséges felületeket, fórumokat, van hiteles Pályázati Kiírás, akkor miért zárjunk ki vállalkozásokat, magánszemélyeket, civil szervezeteket a Pályázati Rendszerből.

Weboldal: https://www.mytender.hu/

Fb : https://www.facebook.com/mytenderpalyazat/

Bucsányi Krisztián vagyok, szövegíró.

A céged online kommunikációjáért felelek. Ha a partnerem vagy megírom a blogodat, a hírleveledet, a honlapszövegedet, az értékesítő oldaladat (írhattam volna landing oldalt is), a termékoldaladat, a termékeid előnyeit és kezelem a Facebook oldaladat is.

Az elmúlt 8+  évben olyan cégekkel dolgoztam, mint a Dr Rose, az Eglo Lux, a BiotechUsa bolt, a High Care, Megyeri Szabolcs, a Netkazán, a Szerszámkell, az Opel, vagy a Ford. Emellett számtalan külföldi (amerikai, német és holland) projektben is számítanak a szövegemre.

Nem számoltam, de biztos, hogy több tízmillió karaktert írtam.

Éppen ezért tudom,, hogy nehéz eldönteni, kire bízd a kommunikációdat, mert mindenki ugyanazt ajánlja: kasszarobbantó szövegeket, nyálcsorgató landing oldalt, frappáns blogot, pénztárcanyitogató termékleírásokat. Vagy valami hasonlót.

Én átlátható, érthető, kristálytiszta, olyan tartalommarketinget ígérek, amelyik sikeressé teheti a cégedet.

Azért vagyok itt, hogy (ha szeretnéd) segítsek. Ezért rendszeresen írok majd cikkeket és arra bátorítalak (sőt kérlek) hogy kérdezhetsz tőlem, szívesen válaszolok és még szívesebben adok tanácsot.

Most kellene annak a résznek következnie, ahol leírom, hogy szabadidőmben kakasokat idomítok, magas homokvárat építek, rendszeresen járok rollerezni, de ez nem biztos, hogy érdekel téged.

Meg nem is fontos. Fontosabb az, hogyan  tudok neked segíteni.

Weboldalam a www.szavakereje.hu

A Facebook ahol rengeteg cikkemet elolvashatsz: https://www.facebook.com/Szavakereje-165056714118746

Bujdos Renáta

Épen, egészségesen a munka világában és otthon

Reni vagyok, 10 éve foglalkozom munkavédelemmel és tűzvédelemmel.

Elmondhatom az ez idő alatti tapasztalataimról, hogy szinte mindenki fejében tévesen él ez a szakma. Én nem büntetek, hanem segítek. Elsősorban a cégeket, vállalkozásokat – nem csak azért, hogy egy esetleges ellenőrzésen nem kapjanak büntetést – sokkal inkább azért, hogy a munkatársak ugyanolyan egészségesen menjenek haza egy hosszú ledolgozott nap után, mint ahogyan otthonról eljöttek.

Minden vállalkozásnak szüksége van munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szaktevékenységre, dokumentációra, ahol már egy munkatárs dolgozik.

Szívesen segítek az Ön vállalkozásának is rendbe tenni ezen szakterületeket. 

 

Weboldal: Griffin Kft. – Tűz és munkavédelem

 

Ficsor Andor

Ficsor Andor vagyok: vállalkozói és hivatás-coach. Emellett teológus-lelkész, férj, ötgyermekes vállalkozó családapa.

Abban tudlak támogatni, hogy ne őröljön fel a stressz, hanem kezedben tartsd a változást az életed legtöbb területén.

Több mint 20 év tapasztalat van a hátam mögött a támogató beszélgetésekben, csapatépítésben. Mind a hivatásomban, mind pedig tulajdonosként és vállalkozóként testközelből tapasztaltam meg kihívásokat és sikereket. Meggyőződésem, hogy egy külső, objektív és szakszerű támogatás óriási lendületet adhat a megoldások megtalálásában.  

A kisvállalkozói lét semmivel sem hasonlítható szabadsággal, de sokszor magányosan hordozott, nyomasztó terhekkel is jár: mindent egyedül kell megoldani, nehéz kezelni a bizonytalanságot, motiválni az alkalmazottakat, és meghúzni a munka és a magánélet határait.

Küldetésemnek tekintem, hogy az önmagukért is elkötelezett üzleti tulajdonosokat támogassak abban, hogy anélkül érjék el a kívánt sikeres, élvezetes vállalkozói életet, hogy a stressz és önbizalomhiány elárasztaná őket. Ha keresed a munkád és a magánéleted közötti egyensúlyt, ha aggódsz, hogy fenyeget a kiégés, ha úgy érzed, hogy nem születtél vezetőnek, de változtatnál, keress meg, hogy megtudjam, miben segíthetek Neked.

 

Web: http://ficsorandor.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ficsorandor.coach

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/andor-ficsor-coach/

Gaál Melinda

Üdv! Itt Gaál Melinda, marketing szemléletű webszerkesztő, papíron grafikus és webprogramozó, landing queen, (online) marketing fanatikus. ️❤ 

Az első weboldalamnak már több mint 15 éve (még lázadó tini titánként tákoltam össze). 6 éve pedig hivatás szerűen is űzöm eme gyönyörű tevékenységet. Idő közben pedig volt egy nagy változás…

4-5 éve történt, hogy beleszerelmesedtem az online marketingbe. És ahogy képeztem magamat ezen a területen, rájöttem, mi is hiányzik a weboldalak többségéből ahhoz, hogy igazán sikeresek tudjanak lenni.

Ezért célul tűztem ki, hogy nem csupán honlapokban, de komplett értékesítési rendszerekben gondolkodva segítsem a szolgáltatás alapú vállalkozókat abban, hogy a weboldaluk ne csak névjegyként funkcionáljon, hanem valódi, kimagasló profitot termeljen a számukra.

Őszintén bízom benne, hogy a cikkeimben írtakat megvalósítva hatványozódni fog weboldalad eredményessége. Ha pedig szükséged lenne konkrét támogatásra a leírtakkal kapcsolatban, akkor bátran keress meg.

Produktivitásra fel! 😉

Weboldal: https://produkton.hu/

Fb: https://www.facebook.com/produkton.hu

Gál Melinda

Gál Melinda vagyok, kávéfüggő újságíró, mentor, vállalkozó. 😊

A főiskolán még napi 10 kávét ittam, amiből mára 3 maradt. Tanító-kommunikáció szakon végeztem, ahonnan hozom magammal a tanítás, mentorálás, a tudás átadásának szeretetét és az írás iránti folyamatos késztetést. 

Egy hosszabb utat bejárva a kereskedelmi végzettségemet is kamatoztatva korábban kereskedelmi vezetői, majd pénzügyi pályára térve kereskedelmi banki fiókvezetői pozícióból érkeztem el a családalapításig. Miután megszületett két gyönyörű kislányom nálam is elérkezett az a pont, hogy – bár imádtam a bankban dolgozni – úgy éreztem nem szeretném a családi életet feláldozni a karrierem oltárán. 

Ma már lassan 4 éve támogatok vállalkozásokat virtuális asszisztensként, jelenleg már kis csapatommal a www.profiasszisztens.hu alapítójaként. 

Időközben pedig az is világossá vált számomra, ahogy egyre több vállalkozóval beszélgettem, akik megosztották velem kérdéseiket, nehézségeiket, elakadásaikat – hogy nem igazán létezik olyan hely, közösség, ahol a vállalkozók megtalálják azokat az információkat, amelyekre szükségük van a napi munka során. 

Csapatunkkal ezt a helyet szeretnénk létrehozni. Remélem tetszeni fog Nektek!

Niki vagyok.

2011 óta követem nyomon az Instagram fejlődését, ahogy napról napra egyre több lehetőséget kínál a vállalkozások számára. Mégis úgy gondolom, hogy a legnagyobb ereje nem a technikai eszközökben, hanem a felületen jelen lévő közösségben rejlik. Abban a közösségben, aki tárt karokkal fogadja mindazokat, akik segíteni, tanítani, megosztani szeretnének másokkal.

Én hiszek ebben a közösségben, mert minden nap megtapasztalom az erejét, a támogatását. És hiszek abban, hogy téged is vár egy ilyen közösség az Instagramon…

… és én segítek megtalálni őket.

Weboldal: https://legyelinstakesz.hu/

Fb: https://www.facebook.com/legyelinstakesz

Kis Csaba és Zetti

Csaba és Zetti egy tipikus könyvelő házaspár 🙂 , akik már 11 éve harcolnak együtt. Specialitásunk az indulás előtti átfogó adózási és számviteli tanácsadás, és az induló, felfutóban lévő mikro és kkv vállalatok. „Kicsit együtt élünk, együtt gondolkozunk az ügyfeleinkkel. Mindig keressük számukra a jobb megoldásokat, és persze magunktól is megköveteljük a fejlődést.” Mi az online könyvelésben hiszünk. Az ügyfelekkel többnyire facen és mailen tartjuk a kapcsolatot, a megbeszélések általában google meeten folynak, a számlákat drive-on vagy mailen kérjük, de persze telefonon is elérhetőek vagyunk. Online számla feldolgozást használunk, automatikus fizetési emlékeztetőket küldünk az adókról, és idén kezdett két kolléga nálunk, így már négyen vagyunk, úgyhogy valaki mindig online és tud válaszolni a kérdésekre.

Facebook: https://www.facebook.com/kis.csaba.5891

dr. Kőrösi Barbara

dr. Kőrösi Barbara vagyok, a CONSACT Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft. adatvédelmi üzletágának vezetője, adatvédelmi és adatbiztonsági szakjogász.

Az ADATLAKAT csapatával teljes körű megoldásokat kínálunk, az ügyfelek igényeihez és működési sajátosságaihoz igazodva. Adatvédelmi átvilágítást, szabályozás- és folyamatközpontú felkészítést, hatásvizsgálatot végzünk, ellátjuk az adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatokat, elkészítjük a szükséges dokumentációt (adatvédelmi szabályzat, tájékoztatók, nyilatkozatok, nyilvántartások), valamint egyedi ügyekben tanácsadással segítjük ügyfeleinket.

A csapatmunkában hiszünk: Az adatvédelmi megoldásokhoz a jogi kompetenciák mellett gyakran van szükség információbiztonsági és informatikai tanácsadó kollégáim szakértelmére is.

Szívügyem az adatvédelem, az ügyfeleink megbízásai mellett önkéntesként ellátom a Koraszülöttekért Országos Egyesület adatvédelmi tisztviselői feladatait is, valamint az ADATLAKAT blogjában szakmai tanácsokkal támogatom a vállalkozások adatvédelmi megfelelőségének kialakítását.

Weboldalunk: https://adatlakat.hu/index.php

Blog: https://adatlakat.hu/index.php/lakatblog

Facebook: https://www.facebook.com/Adatlakat

Kovács-Somogyi Szilvi

Kovács-Somogyi Szilvi vagyok

10 éve dolgozom a marketing világában. Mindvégig kisvállalkozói környezetben éltem a hivatásomnak, ebből adódóan sikerült mély tapasztalatot szereznem a tiédhez hasonló cégek mindennapi feladataiban.

Mindig is szerettem írni, és hiszek abban, hogy a szavaknak ereje van. Teljesen el tudok merülni egy szöveg készítésében, mert tudom, hogy különleges dolgokat hozhatok létre általuk. Nem számít, hogy egyetlen email, poszt vagy egy teljes weboldal szövege, minden feladatnak megvan a maga varázsa.

Készítettem az évek során másfél hónapos giga, és 1 napos villámkampányt is, így ebbe is jócskán belekóstolhattam.

Szeretem látni a munkám eredményét, és a hirdetések pontosan az a terület, ahol mindenről mérhető és pontos visszajelzést kapok. Imádok elemezni, új kampányokat indítani, tesztelni, és ezt eddig több száz hirdetési kampány esetében élhettem át.

Weboldal: https://marketingangyal.hu/

Fb: https://www.facebook.com/marketingangyal

Kozma Ferenc

Kozma Ferenc vagyok, lelkészi pályáról érkeztem. Első weboldalaimat még az egyházi szolgálatommal kapcsolatban tákoltam össze, és be kell vallanom, hogy megtetszett a webdizájn kreatív és kihívásokkal teli világa.

2018 óta vagyok vállalkozó, és foglalkozom tudatosan online marketinggel, s közben egy webshopnak is büszke tulajdonosa lettem.

A Vándorboltot tanulóprojektként indítottam el, hogy tapasztalatot szerezzek a WordPress alapú webáruház működéséből. Néhány hónap alatt sikerült összeraknom, és közben az ismerőseim észrevették, hogy mi készül. Érkeztek a kérdések a termékekről, az indulásról. Hát így történt, hogy nem maradt meg csupán fiktív projektnek, hanem valóban beszereztem és meghirdettem a termékeket. Így lett világos számomra, hogy a webshoposok élete „nem csak játék és mese”.

Tárgyalnom kellett beszállítókkal, vámügyintézést folytattam, reklamációkat kezeltem, utánajártam a szállító partner baklövéseinek, és közben – gőzöm sincs miért – megszerettem a Vándorboltot, és egyre inkább azonosulni tudtam azokkal az értékekkel, amiket ez a kevéssé tudatosan kialakított márka képvisel.

A fő tevékenységem persze a kivitelezés, weboldalak készítése, és így nem jutott elég időm és befektetésem a webshop igazi felvirágoztatására, de így is van benne egy kis növekedés, és sok-sok új értékes tapasztalat.

Volt másik webshop kezdeményünk is, ami sajnos nem bizonyult működőképesnek, de a tapasztalat így is felbecsülhetetlen kincs.

Itt a KKVZónában nagy örömmel segítek, ha webshop indításával kapcsolatban van kérdésetek, és bátran keressetek WordPress weboldalakkal, közösségi médiával, Facebook hirdetésekkel kapcsolatban is.

 

Web: www.vandorbolt.hu

 

Ladányi Beáta vagyok párkapcsolati coach, bejegyzett mediátor, integrál tanácsadó, családállító, stílustanácsadó és stíluskommunikátor és közgazdász.

Hosszú utat kellett megtennem önmagamhoz, mire végre kijelenthettem, hogy szeretem magam és elég jó vagyok, és ehhez nem kell más jóváhagyása. Meg kellett tanulnom, hogyan kell hinni magamban és hogyan fogadjam el és szeressem magam, hogy az legyek, aki én vagyok, és nem az, amit mások várnak el, hogy ki legyek. Folyamatosan képzem magam azóta is, hogy az empátiám mellett megfelelő szakmai tudással, terápiás módszerekkel és kommunikációs készségekkel rendelkezzek.

Mindehhez kapcsolódott a stílussal való foglalkozás, ami igazi szerelemterülete lett az életemnek, hiszen mindig is érdekelt a divat és a csinos ruhák világa.

Küldetésem, hogy segítsek a nőknek abban, hogy megismerjék és megszeressék önmagukat és felismerjék gyönyörű mélységeiket. Hogy láthatóvá váljanak az általuk kívánt helyen és térben, hogy egészséges és magabiztos önképet alakítsanak ki. Célom, hogy ügyfeleim magabiztosabbá váljanak a mindennapi életükben, és kialakítsák és megmutassák a személyes stílusukat, építsék a személyes márkájukat, ami a sikerességhez és a boldogabb léthez vezet.

Weboldal: https://charmina.hu/

Fb: https://www.facebook.com/charmina.onbizalombaoltoztetve

Lepés Marianna

Lepés Marianna vagyok: 

coach, tréner, szerző. És egy biztos: nekem ugyanúgy jutott az élet-adta citromokból, mint bárki másnak, azaz nekem is volt döccenő, nehézség az életemben. Sőt – van most is.

De nem az a lényeg, hogy mennyi citrom jut, hanem hogy mit kezdünk azokkal a citromokkal. 

Sokáig azt hittem, hogy a nehézség alapfelszereltség az élethez: valami olyan, amin nem lehet változtatni. Évek hosszú sora alatt aztán ugyan, de végül is arra jöttem rá, hogy borzasztó sok minden múlik rajtam és a hozzáállásomon.

Tehát rajtad és a Te hozzállásodon is.

Ezért, ha úgy döntöttél, hogy érdekel, hogyan tudod Te is kezedbe venni az életed – tarts velem!

 

Weboldal: https://citromfacsaro.hu/

Máté Brigitta

Máté Brigitta vagyok.

Az egyik lépcsőfokon stratégiai tanácsadó, mentor, míg a másikon kommunikációs szakértő, szövegíró, lektor, könyvek támogatója.

Bővebben ez azt jelenti, hogy imádom a hozzám fordulók tevékenységét. Hiszek a másik emberben, abban, hogy egy könyv lehet még jobb, eljuthat még több potenciális vásárlóhoz, éppúgy, mint egy termék vagy szolgáltatás. Néhol elegendő egy-két poszt megírása, máskor viszont egy egész vállalkozás stratégiáját támogatom.

Írást tanítok, megírom, mentorállak – a kommunikáció és a stratégia területén fordulj hozzám bizalommal!

A hétköznapokon rengeteget olvasok, írok (a saját örömömre, könyveket is), a lányomat nevelem, és igyekszem boldogabbá tenni a környezetem, akár csak egy lépcsőfoknyira is.

Weboldal: https://lepcsofok.com/

Fb: https://www.facebook.com/lepcsofok

Mayerné Répási Adrienn

Mayerné Répási Adrienn vagyok. Egy vidéki, festői kisvárosban lakom az ország közepén, Hajóson, férjemmel és három kisgyermekemmel. Szövegíróként, cikkíróként, adminisztrátorként, virtuális asszisztensként dolgozom, home office módban, itthonról. KKV-k oldalainak szövegezését vállalom, egyedi pr cikkek elkészítését, blog bejegyzéseket, illetve online magazinoknak is publikálok rendszeresen. A másik munkaterületem a könyvek, a recenzió írás, könyves marketing és saját blogom, a ReAd-blog menedzselése. Az írott szó, az írás folyamata, az olvasás az életem fő mozgatórugója!

Weboldal: https://readandwrite.hu/

Pósa Lívia

Pósa Lívia vagyok, a Gold Accountant Könyvelő- és Bérszámfejtő Iroda vezetője.

1994 óta foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel, az irodámat 1998-ban alapítottam. Ez a mai gyorsan változó gazdasági környezetben, úgy vélem, kiemelkedő teljesítménynek számít. Ügyfeleink kis- és középvállalkozók, illetve egyéni vállalkozók.

Fontosnak tartjuk a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen állunk, hogy szaktudásunkkal és információval segítsünk a döntés-előkészítésben. Gondot fordítunk arra, hogy naprakész szakmai információkkal rendelkezzünk, lépést tartsunk a változásokkal, ismerjük az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat.

Mint az iroda vezetője, és mint gyakorlott könyvelő, a mai kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben fontosnak tartom azt, hogy ügyfeleimet és leendő ügyfeleimet folyamatosan informáljam azokról az aktuális adó- és egyéb törvényi változásokról, amelyek befolyásolják a vállalkozás eredményességét.

Weboldal: https://goldacco.hu/

Fb: https://www.facebook.com/GoldAccountant

Schweiczer Tímea Aina

Schweiczer Tímea Aina vagyok, marketing szövegírással és PR-ral foglalkozom. 

Húsz év alatt számtalan nyomtatott és online újságcikk, riport, szakértői anyag, marketingszöveg – blog, landing oldal, nativ hirdetés, stb. – és sajtóközlemény került ki a kezeim alól, a legváltozatosabb témákban.
Marketing szövegíróként írtam többek között életmódról, egészségügyi témákról (klienseim között plasztikai sebészeti klinika, orvos esztétikai klinika, mozgásszervi és fogászati rendelő stb. egyaránt megtalálható), könnyű- és nehéziparról, mezőgazdaságról, de kézművességről és különleges emberekről is, így bármelyik KKV számára segítő kezet tudok nyújtani.
Mindemellett az egyik legrégebbi, országos terjesztésű életmód magazin vezető szerkesztőjeként és diplomás PR szakértőként  – a Magyar PR Szövetség egyéni tagjaként – abban is támogatom megbízóimat, hogy a rendszeres sajtómegjelenések mellett, a közvélemény felé folytatott kommunikációjukkal is a jó hírnevüket építsék, még abban az esetben is, ha épp krízishelyzet áll elő.
Mottóm: A kedvesség, az előzékenység és az udvariasság sosem felesleges. Az üzleti életben sem!

Weboldal: www.szorakosgatas.hu
Facebook: Szórakosgatás | Facebook

Szabó Bianka vagyok, megoldásfókuszú vizuális szakember.
10+ éve foglalkozom kis-, közép és nagyvállalkozókkal az arculatuk kialakításától a márkaépítésen át a teljes értékesítési rendszerük fellendítéséig. Saját cégem, a www.beecorpstudio.hu berkein belül A-Z-ig megtervezzük a cég vizuális megjelenését, segítünk a stratégia megtervezésében, szükség esetén megtervezzük a teljes online és offline megjelenést. Munkatársaink online kampányokban tudnak segíteni, 2D/3D animációink pedig 100%-osan kiaknázzák a Youtube, Facebook és LinkedIn marketing adta videós lehetőségeket.

A kiadványtervezés, magánkönyvkiadás iránt az elmúlt években sokszorosára nőtt a kereslet, ahogyan a könyvek gyártása átvette a webes tervezéseket. Heti- és negyedéves kiadványokat gondozunk, mellette vállalkozók könyvét tervezzük meg, lektoráljuk és betördelve nyomdakésszé alakítjuk.

Nagyon fontosnak tartom a jó ügyek melletti szerepvállalást, így többek között együtt dolgozunk nonprofit szervezetekkel, a #kozosugy kampányaiban minden évben részt veszünk, a Jólétre nevelés mozgalom egyik lelkes segítője vagyok és szívesen adok elő olyan rendezvényeken, ahol fontos, amit mi képviselünk mind szakmailag, mind emberileg.  Zárt, szakmai csoportomban, a BeeCorp Extrában, extra tartalmakkal segítjük a kis- és középvállalkozások vezetőit.

Az elmúlt években többek között olyan cégek bíztak meg bennünk, mint a Hertz, az Apacuka ceramics, az NN, a Chio, a Mömax, a Ruefa Reisen, a Juve és a Fix24. 

 

Weboldal: www.beecorpstudio.hu

Facebook: https://www.facebook.com/beecorpstudio

Szabó Bernadett

Szabó Bernadett vagyok, szövegíró és virtuális asszisztens. Nem mellesleg pedig magam is vállalkozó. Ezért jól tudom, hogy mennyire nem könnyű belevágni. Tudom, hogy mennyi kérdés és kétely kavarog benned. Piacképes egyáltalán az ötletem? Meg tudom csinálni? Meg tudok majd ebből élni? Megéri ezért feladni a biztosat? Ezt, és még megannyi másik kérdést átgondoltál már ezerszer, igaz?

Megértelek, mert én is így tettem. Egyedülálló anyaként vágtam bele ebbe az egész vállalkozásdiba, és mivel a bankszférából jövök, jól láttam, hogy a KKV szektor milyen kihívásokkal küzd nap mint nap. Pont ezért döntöttem úgy, hogy virtuális asszisztensként nektek, a kis – és középvállalkozásoknak szeretnék támogatást nyújtani a mindennapi működésben, és pont ezért nem volt kérdés, hogy azonnal igent mondtam, amikor Melinda megkeresett ezzel a szuper ötlettel.

Ha pedig már itt vagy, az jó jel. Az azt jelenti, hogy tettél egy nagy lépést az álmaid megvalósításáért. Ha ebben esetleg én is tudok segíteni neked, keress bizalommal.

www.online-assistant.hu

Szikora Emese vagyok coach és tréner, a Megoldásműhely alapítója

Abban segítek, hogy szabadon éld az életed, és az igazi önmagad légy. Vállalkozóként felépíts egy jól működő vállalkozást, miközben önmagad tudsz maradni.

Szívügyem a vállalkozások és a vállalkozók támogatása.

Mivel én is hosszú éveket töltöttem el azzal, hogy sokféle módszert, technikát kipróbáltam, de csak az utóbbi két évben tanultam meg azt, hogy mitől fog az én vállalkozásom jól haladni

A fő célom az, hogy ha velem dolgozol, neked ne kelljen ennyi év, energia, vargabetű és ilyen sok kudarcot végig élned, hogy a vállalkozásoddal eljuss arra a szintre, amire Te szeretnél.

Három csoporttal dolgozom: magánszemélyek, akik változtatni szeretnének az életükön, vállalkozók, akik elindítani, vagy fejleszteni szeretnék a vállalkozásukat és önmagukat, valamint cégek, akik a munkatársaik számára keresnek csoportos tréning és egyéni coaching fejlesztési programokat.

Weboldal: https://megoldasmuhely.hu/

Fb: https://www.facebook.com/megoldasmuhely

Tollár Mónika

Az elmúlt 20 évben több alkalommal húztam ki magam a saját hajamnál fogva az általam ásott gödrökből. A szárnyalások és a mélyrepülések íve mentén két szakterületen építgettem magam: nem karrierista voltam, hanem ún. KÉTKARRIERES lettem.

A Színművészeti Egyetem elvégzése óta különböző előadások, produkciók létrehozásán keresztül élem meg a bennem lüktető kreativitást. Az életlemezem másik oldalán pedig brandépítéssel és vállalkozásfejlesztéssel foglalkozom (több mint 15 éves szakmai tapasztalattal) kreatív marketing tanácsadóként. E két pólus közti csúcspont a Bookline online könyváruház lett, ahová az első diploma átvételét követően felvettek marketing vezetőnek!

A pandémiának köszönhetően művészi szintre emeltem a több lábon állást. Az egyetemi (EDUTUS Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem) óráim, a szakmai workshopjaim és a megbeszéléseim mind az online térbe költöztek. Ez adott reményt, hitet és erőt a megváltozott mindennapjaimhoz. Az alkotásvágyam ezúttal arra sarkallt, hogy az általam tartott ’Creative Brand Brainstorming’ tematikáját a CoachingCentrumban elvégzett ’Karrier Coaching’ tanfolyamon tanultakkal bővítsem. Máshogyan tudtam (ismét) önmagamra, a tanácsadói munkáimra támaszkodni, az új élethelyzet pedig számos vállalkozni vágyó alkotóemberrel hozott össze.

A kétkarrieres élet számomra olyan praktikus bázis, olyan REMÉNYFORRÁS, amivel képes vagyok fejben helyre tenni az egyes különálló részeimet – vagyis összerakni a Big Picture-t! Nekem ez az életforma bevált – mondhatni, valós mentőövem a hullámtörésben. A vállalkozó alkotóknak, illetve az alkotó vállalkozóknak tartott brainstormingjaimon ezért lett a mottóm Maria Montessori gondolata: “Segíts, hogy magam csinálhassam!”

 

Azokat várom, akik karrierváltást avagy kétkarrieres életet szeretnének megvalósítani a jelenlegi helyzet(ük)ben, mert a második életük a pandémia alatt elkezdődött akkor, amikor rájöttek, hogy csak ez az egy van :o)

 

LinkedIn: Monika Tollar – Art Producer ▪ Event Director ▪ Executive Production Manager
Facebook: Tollár Mónika
Instagram: tollarmonika

Tóth Gabriella

Tóth Gabriella vagyok, 32 éves, 4 gyerekes édesanya.

A VIG csoport tagjaként működő Union Biztosítónál dolgozom most még, mint Biztosítási tanácsadó, nyugdíjbiztosítási szakértő, mindeközben egy Mentorképző Akadémián veszek részt. Reményeim szerint 2 hónapon belül mentor válik belőlem, saját csapattal, akiket tudok majd támogatni az eredményes munkavégzésben. Célom az, hogy az embereket segítsem, mind szakmailag, mind emberileg.

Bízom benne, hogy értékes és érdekes dolgokat adhatok át nektek. Valamint ma reggel leültem és egyszerűen csak írtam. Néha ezt csinálom, nekiülök, és egyszerűen le kell írnom a gondolataimat. Nem tudom, hogy ezt tudjuk-e hasznosítani, bele illik-e valahova, de elküldöm. Ha nem is tudjuk hova tenni, kicsit jobban megismerhetsz ez alapján, hogy ki is vagyok, mi is vagyok  

Világ életemben kereskedő voltam. Szeretem a szakmát, a benne rejlő meglepetéseket és kihívásokat. Mégis úgy alakult az életem, hogy kiléptem ebből a komfortzónából 32 évesen.

Álmodtam egy nagyot és vállalkozó lettem. Vonzott az új, Vonzott a változás, Vonzott a függetlenség, a kihívások és Vonzott a kötetlenség. Sokmindent hall az ember a közvetlen környezetéből, a médiából. Azokat is figyelembe vesszük, akiknek a szavára igazából nem kellene figyelnünk. Mégis magunkba szívjuk ezeket az információkat, hiszen ilyen az ember. Információéhes. Meghallgatjuk, egyetértünk vagy cáfolunk, ítélkezünk, vagy egyszerűen csak elfogadjuk.

Amikor elmentem az állásinterjúra, sok dolog kavargott a fejemben. Kettő és fél órát beszélgettünk a mostmár főnökömmel. Az életről, a lehetőségekről és arról, mi is a küldetése az itt dolgozó embereknek. Már akkor határozott véleményem volt erről a szakmáról, azóta azonban rengeteget változott ez is. És változik napról napra.

Részese lehettem már kettő céges rendezvénynek, melyek rendkívül meghatározóak. Mind szakmai szempontból, mind emberileg. Rengeteget tanultam itt az elmúlt 3 hónapban, sokat változott az emberekhez és a világhoz való hozzáállásom.

Úgy érzem egy családba cseppentem. Amikor belépsz egy százakat körülvevő terembe és olyan embereket pillantasz és ismersz meg, akik valóban a jó cél érdekében dolgoznak, akik segítik egymást, akik téged is úgy tudnak formálni, hogy az általuk vallottakat magadévá tudod tenni, őszintén. Amikor úgy érzed, értük érdemes változni, mert velük együtt, te is jobb ember lehetsz.

Jobb ember…. Megértőbb, elnézőbb, elfogadóbb, nyitottabb szívű, pozitívabb szemléleteket valló. Megtanulod értékelni a jót, megtanulsz segíteni. Segíteni abban, hogy a biztonságosabb jövő lehetőségét kínálod. Hogy együttműködve a másikkal, megoldjátok a problémákat és ha szükség van rád, ott vagy a másik mellett.

 

Fb: https://www.facebook.com/T%C3%B3th-Gabriella-Biztos%C3%ADtunk-megtakar%C3%ADtunk-112773787748211

Instagram: https://www.instagram.com/tothgabriella.megtakaritunk/

dr. Tömösvári Andrea

Dr. Tömösvári Andrea vagyok, a Dr. Tömösvári Ügyvédi Iroda alapító tagja. Ügyvédi Irodám elsősorban polgári jog, gazdasági jog és ingatlan jog területén nyújt komplex jogi szolgáltatást ügyfelei számára.

Átfogó tapasztalattal rendelkezünk társasági jogi, munkajogi, adatvédelmi, követeléskezelési területen, így gazdasági társaságok számára komplex jogi támogatást nyújtunk már a kezdetektől. Valljuk, hogy egy cég működésére a maga komplexitásával együtt kell tekinteni, azaz együtt kell kezelni a munkajogi, a HR-t érintő és a társasági jogi kérdéseket is.

Hiszünk a prevencióban, hiszen az ügyfél üzleti hátterének megismerését követően feltárhatóak azok a kockázatok, melyek később a problémát okozzák.  Célunk, hogy ügyvédi tevékenységünk során a jogot prevenciós eszközként használva tanácsainkkal ügyfeleinknek időt, pénzt és számos kellemetlenséget spóroljunk meg.

Hiszünk a kommunikáció erejében, mellyel számtalan jogi probléma békés úton is megoldhatóvá válik. Számunkra az ügyfél partner, akinek problémájára minél előbb megoldást kell találjunk.

Weboldal:   https://tomosvarilaw.hu/

FB: https://www.facebook.com/Dr-T%C3%B6m%C3%B6sv%C3%A1ri-%C3%9Cgyv%C3%A9di-Iroda-103977764865398

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/69555694/admin/

Varga Szilvia Edit

Varga Szilvia Edit vagyok, közgazdász, mediátor, önismereti coach, empatikus/erőszakmentes kommunikáció szakértő. Élettapasztalatommal és tudásommal támogatom ügyfeleimet abban, hogy elérjék azt, hogy teljes, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatokban éljenek és megtalálják önmagukat.

Segíthetek családi problémák közvetítés, azaz mediáció útján történő megoldásában, ahol egy pártatlan külső szakértő félként segítek közelíteni az egymástól távol álló álláspontokat és megoldani, lezárni a konfliktust, legyen az párkapcsolatban, szülő-gyermek közt, iskolán belül vagy munkahelyi környezetben.

Önismereti coach-ként a tranzakcióanalízis módszerét használva modellek, tesztek, gyakorlatok segítségével tárjuk fel a gyerekkorból hozott elakadásokat, káros, hátráltató mintákat, és találunk megoldást a jó minták beépítésére, alkalmazására.

Erőszakmentes, empatikus kommunikáció (EMK) szakértőként az EMK módszerét adom át a hozzám fordulóknak, mellyel érzelmi intelligencia fejlesztés mellett a hatékony, önérvényesítő, de egyben empatikus, együttműködő, érzéseken, szükségleteken alapuló kommunikációt tanítom meg párok, nők, férfiak, gyerekek, intézmények, cégek számára.

Online és személyesen is dolgozom, magyar és angol nyelven.

Szívügyem, hogy saját tapasztalataimmal és szaktudásommal létrehozott női önismereti programommal segítsek nőknek abban, hogy megszabadulhassanak az elvárásoktól, címkéktől, és megtalálják valódi, teljes, kiegyensúlyozott, autonóm önmagukat. Ingyenes, zárt női csoportomban szintén ezekkel a témákkal várlak: http://bit.ly/mindigno

Hosszútávú küldetésemnek tekintem az önismeret, a kommunikáció és a mediáció bevezetését az iskolák tanrendjébe, pedagógusoknak elérhető iskolai mediációs és önismereti képzések segítségével és diákok kortárs mediátorokká válása által.

Weboldalamon megtalálod ingyenes anyagaimat, programajánlókat, önismereti és kommunikációs cikkeket ill. szolgáltatásaimat.

Weboldal: https://csaladiproblemak.hu

Véghné G. Maja

Mitől lesz jó egy webshop?
 
Szia, Véghné Grynaeus Maja vagyok, alias WebshopLady, webshop tulajokat mentorálok. A mottóm: “Legyen bevételduplázó webáruházad!”
 
9 évvel ezelőtt nyitottuk a párommal az első webshopunkat, ami hamar a piac egyik legismertebbé vált. Mivel sok versenytársunk volt, ehhez rá kellett jönnünk arra, hogy mi az a plusz, amiért nálunk fognak vásárolni az emberek.
 
Ez ma sincs másként. Sorra nyílnak a webáruházak, de a legtöbbjük nemhogy bevételt duplázni nem fog, még az első évet sem éri meg.
Egy sikeres online bolt mögött komoly munka van, és abban segítek az ügyfeleimnek, hogyan lesznek ők azok, akiknek bizalmat szavaznak a vásárlók.
Fő célom, hogy magyar vállalkozók életét változtassam meg, és minél többen elmondhassák a hónap végén: “Megint bevételt dupláztam!”
 
Rengeteg segítséget kapsz tőlem, ha belépsz a díjmentes, webshop tulajoknak fenntartott csoportomba: