Kapcsolat: kkvzona@kkvzona.hu, +36 30 475 6782

Szikora Emerese

coach és tréner, a Megoldásműhely alapítója

Bemutatkozás

Szikora Emese vagyok coach és tréner, a Megoldásműhely alapítója

Abban segítek, hogy szabadon éld az életed, és az igazi önmagad légy. Vállalkozóként felépíts egy jól működő vállalkozást, miközben önmagad tudsz maradni.

Szívügyem a vállalkozások és a vállalkozók támogatása.

Mivel én is hosszú éveket töltöttem el azzal, hogy sokféle módszert, technikát kipróbáltam, de csak az utóbbi két évben tanultam meg azt, hogy mitől fog az én vállalkozásom jól haladni

A fő célom az, hogy ha velem dolgozol, neked ne kelljen ennyi év, energia, vargabetű és ilyen sok kudarcot végig élned, hogy a vállalkozásoddal eljuss arra a szintre, amire Te szeretnél.

Három csoporttal dolgozom: magánszemélyek, akik változtatni szeretnének az életükön, vállalkozók, akik elindítani, vagy fejleszteni szeretnék a vállalkozásukat és önmagukat, valamint cégek, akik a munkatársaik számára keresnek csoportos tréning és egyéni coaching fejlesztési programokat.

Weboldal: https://megoldasmuhely.hu/

Fb: https://www.facebook.com/megoldasmuhely

Interjú Szikora Emesével

“Melyik a munkád számodra legkedvesebb része?

Szikora Emese : Maga a coach-olás, amikor ott ülünk egymással szemben (akár most a monitor előtt) és csak az ITT és MOST van, csak ketten vagyunk (meg persze a sztorikban mindenki más), csak arra az emberre figyelek, csak vele foglalkozok, csak az ő témájával dolgozunk. Mindig tanulok én is ezekből, nemcsak magamról, de az emberi működésről, néha meg még konkrét ötleteket is kapok egy-egy témára. Nincs játszma, mellébeszélés, titkolózás, csak a színtiszta valóság. Felemelő tud lenni.”

A teljes beszélgetést itt olvashatod! 

Szakmai cikkek

Miért is vállalkozol, miért pont ezzel a témával kezdtél és ehhez hogyan kapcsolódsz te magad, a személyiséged, vágyaid, értékeid. Miért fontos, hogy ez a kapcsolódás meglegyen?
Mert enélkül csak „csinálod” a vállalkozást, de nem élvezed.

A teljes cikket itt tudod elolvasni. 

Egyszerű és mégis bonyolult kérdés. Biztosan van egy sztenderd válaszod, ha felteszik neked ezt a kérdést. De valójában ki vagy?

A teljes cikket itt találod.

Nézzük hogyan érdemes egy magas szintű stratégiát készíteni (akár kiindulásnak), majd abból tágabb és rövidebb időszakra terveket, végül hogyan alakíts ki mindez alapján egy olyan heti, vagy napi rutint, amit Te be tudsz és akarsz tartani.

A teljes cikket itt tudod elolvasni.

Természetesen a terveknél már csak egy fontosabb van, azok követése, hogy lásd, mivel, hogy haladsz, ha kell a határidők, a sorrend, akár a feladatok módosítása (esetleg újratervezés), végül pedig annak megünneplése, hogyha teljesítettél valamit, mert ez fog muníciót adni számodra a további munkára.

A teljes írást itt tudod elolvasni.

Egy sikeres vállalkozáshoz sok minden kell, de a sikerek észrevétele egy olyan apró, de fontos elem, ami nélkül az összes többi területen véghez vittek nem elegendőek.

 

A teljes cikket itt olvashatod.

0
vállalkozó
0 +
év tapasztalat
0 +
elfogyasztott kávé
0 +
vállalkozóknak megspórolt óra

Szakértőink

Szakértőink, mind saját területükön már hosszú évek óta tapasztalt szakmai múlttal rendelkeznek.

Írásaikkal most Téged is hozzásegítenek ahhoz, hogy fejleszteni tudd, sikerre vidd vállalkozásodat!

Olvass el minden nap legalább egy írást!

Máris sokat tettél azért, hogy eredményes legyél!